TIOR

Stim castigatorul celui mai nou concurs DezvoltatorImobiliar.ro!

Stim castigatorul celui mai nou concurs DezvoltatorImobiliar.ro!Am desemnat câştigătorul celui mai nou concurs DezvoltatorImobiliar.ro, care are ca premiu un aspirator vertical Rowenta. În zilele următoare vom anunța și numele câștigătorului.

Am extras câştigătorul premiului de casă nouă, oferit de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro – un aspirator vertical Rowenta. Acesta trebuie să confirme că a fost înştiinţat de premiu şi trebuie să-l ridice în termen de 7 zile de la înştiinţare. În caz contrar, premiul va ajunge la una dintre cele 2 rezerve extrase cu ajutorul site-ului random.org.

În cursa pentru câştigarea aspiratorului Rowenta au intrat toţi abonaţii la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro, care s-au înscris până la data de 31 ianuarie 2016. Extragerea a avut loc luni, 1 februarie 2016, prin intermediul site-ului random.org, după cum am spus și mai sus. Vom reveni în curând cu un interviu video cu câştigătorul.

În perioada următoare, aşa cum v-am obişnuit deja, vă pregătim un alt premiu marca DezvoltatorImobiliar.ro. Rămâneţi conectaţi la portal pentru a afla despre ce este vorba!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI