TIOR

Start la vanzari in ansamblul Mihai Bravu Residence VIII

Start la vanzari in ansamblul Mihai Bravu Residence VIIIA fost dat startul vânzărilor de apartamente în ansamblul rezidenţial Mihai Bravu Residence VIII, din cartierul bucureştean Vitan. Proiectul imobiliar cuprinde 30 de locuinţe noi, într-un imobil situat într-o zonă semicentrală a capitalei.

Seria ansamblurilor rezidenţiale Mihai Bravu Residence continuă cu proiectul numărul 8. Ansamblul rezidenţial Mihai Bravu Residence VIII este format din 30 de apartamente, dintre care 9 apartamente de 2 camere, 15 apartamente de 3 camere şi 6 apartamente de tip duplex de 4 - 6 camere. Duplexurile nu sunt, pentru moment, la vânzare.

Complexul rezidenţial Mihai Bravu Residence VIII este amplasat în zona Splaiul Unirii - Vitan, la câteva minute de staţia de metrou Mihai Bravu şi în imediata apropiere a supermarket-urilor şi hipermarket-urilor Auchan Vitan, Kaufland, Mega Image sau Lidl. Locurile de parcare sunt disponibile la demisol, la preţul de 10.000 euro (TVA inclus).

Modalitatea de plată acceptată pentru locuinţe în ansamblul rezidenţial Mihai Bravu Residence VIII:

- 1.000 EURO pentru rezervarea apartamentului dorit;

- diferenţa până la 25% din valoarea apartamentului, cu antecontract notarial, în termen de 10 zile de la semnarea contractului de rezervare;

- 75% din valoarea apartamentului la semnarea contractului de vânzare-cumpărare

Se acceptă toate tipurile de credite bancare.

Preţuri de la 86.500 euro (TVA inclus) în ansamblul rezidenţial Mihai Bravu Residence VIII

Preţurile apartamentelor din ansamblul rezidenţial Mihai Bravu Residence VIII încep de la 86.500 euro, pentru locuinţe de 2 camere de 58 mp şi ajung la 169.000 euro (TVA inclus), pentru locuinţe de 3 camere, 83 mp şi o terasă de 81 mp.

Vezi întreaga listă de ansambluri rezidențiale din Vitan, promovate pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI