TIOR

Spatiu comercial de vanzare in complexul rezidential Nordia Residence!

Spatiu comercial de vanzare in complexul rezidential Nordia Residence!În cadrul complexului rezidenţial Nordia Residence, din zona de nord a Bucureştiului, este disponibil un spaţiu comercial de vânzare. Nordia Residence este un ansamblu rezidenţial exclusivist, situat chiar pe malul Lacului Griviţa. Toate cele 46 de apartamente construite aici au fost vândute.

 

Deşi toate apartamentele noi din Băneasa, din complexul rezidenţial Nordia Residence au fost vândute, dezvoltatorii vor să profite în continuare de succesul proiectului. Aceştia pun la dispoziţie un spaţiu comercial de vânzare, la preţul de 235.000 de euro (TVA inclus), adică 758 euro/mp. Spaţiul are 238 de metri pătraţi utili şi 310 mp construiţi.

 

Avantajele cumpărătorilor sunt numeroase: aceştia vor avea la dispoziţie 2 locuri de parcare în subteran, incluse în preţ. De asemenea, spaţiul comercial dispune de 2 terase: una la parter şi una la etajul 1. Parterul ocupă o suprafaţă utilă de 90 mp şi de o scară interioară către etaj. Etajul dispune de o zona deschisă de 56 mp, de o camera de 15 mp şi de holuri şi zone de aşteptare. Există şi 2 băi, care se pot folosi şi că vestiare.

 

După cum v-aţi dat seama, spaţiul este de tip duplex şi se desfăşoară pe 2 nivele. Intrarea se face atât la exteriorul blocului, cât şi din casa scării.

 

Spaţiul comercial din ansamblul rezidenţial Nordia Residence se poate utiliza şi ca sediu de birouri, că spaţiu de finess şi ca şi locuinţă.

 

Despre ansamblul rezidenţial Nordia Residence

 

Ansamblul rezidenţial Nordia Residence este un proiect de succes. Toate cele 46 de apartamente noi (toate de 3 camere) au fost deja vândute. Poziţionarea complexului este una foarte avantajoasă, având în apropiere centre de afaceri din zona de nord a Bucureştiului, precum S-Park, Victoria Business Park sau Petrom City, dar şi aeroporturile Henri Coandă şi Aurel Vlaicu.

 

Complexul oferă locatarilor săi numeroase spaţii verzi, iar în proximitate aceştia îşi pot petrece timpul liber pe terenurile de fotbal, baschet sau tenis sau la bazinele de înot. Să nu uităm nici de centrele comerciale Băneasa Shopping City, Carrefour sau Metro, ideale pentru cumpărături sau de magazinele Bricostore, Ikea sau Domo.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI