TIOR

Sondaj – unde s-au vandut cele mai multe locuinte din Bucuresti

Sondaj – unde s-au vandut cele mai multe locuinte din BucurestiÎn Vestul Bucureştiului au fost vândute cele mai multe locuinţe din Bucureşti, în primul trimestru al anului 2015. Informaţia a fost făcută publică în urma unui sondaj al ASE.

 

Peste o treime din numărul de locuinţe noi vândute în primul trimestru al anului 2015 în Bucureşti au fost în Vestul capitalei. În Sudul şi în Nordul oraşului au fost tranzacţionate 21%, respectiv 20% din totalul de locuinţe noi din piaţă.

 

Studiul aparţine ASE şi a luat în calcul peste 1.700 de vânzări de locuinţe din Bucureşti. Potenţialul rezidenţial al capitalei este unul foarte mare, deoarece livrările de case şi apartamente noi din ultimii ani sunt mult mai mici faţă de perioada 1990. De asemenea, locuinţele noi recent construite în zona Bucureştiului se află în mare parte în judeţul Ilfov, unde au apărut cu 75% mai multe imobile faţă de anii 1990.

 

Un alt studiu imobiliar, de data aceasta realizat de Flexmls România, arată că în primele 3 luni ale anului 2015 au fost aproape 2.500 de vânzări de locuinţe în Bucureşti, cu peste 750 mai multe faţă de primul trimestru al anului trecut.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI