Sibiul se imbogateste cu 2 noi mari ansambluri rezidentiale

08-07-2015 / Blog rezidential

Sibiul se imbogateste cu 2 noi mari ansambluri rezidentialeSibiul se îmbogăţeşte cu 2 noi mari ansambluri rezidenţiale. Investitorii români din oraşul Sibiu vor construi 2 proiecte rezidenţiale importante.

 

Site-ul arenaconstruct.ro scrie că 2 grupuri de investitori români vor livra în perioada următoare 2 ansambluri rezidenţiale mari. Primul dintre acestea va avea 960 de apartamente, situate într-un proiect din apropiere de centrul oraşului.

 

Cel de-al doilea va fi construit de către dezvoltatorul imobiliar Solid Investment şi va totaliza în prima faza 180 de locuinţe, dispuse în 4 blocuri noi. Ansamblul este Magnolia Residence, cunoscut în oraş. Până în anul 2019, proiectul va avea 1.200 de apartamente.

 

De asemenea, Alma Group, un dezvoltator imobiliar de renume din Sibiu, va continuă extinderea complexului rezidenţial Alma, din cartierul Turnişor. 260 de locuinţe noi vor fi ridicate pentru început, care vor mari numărul de locuinţe din complex până la 860 de unităţi.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.