TIOR

Si castigatorul masinii de spalat Arctic este...

Si castigatorul masinii de spalat Arctic este...După cum v-am promis, a venit momentul să anunţăm marele câştigător al concursului La newsletter te-ai abonat şi un Arctic ai câştigat, organizat de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

 

Timp de aproximativ o luna şi jumătate, toţi abonaţii la portalul DezvoltatorImobiliar.ro au avut şansa să câştige un premiu de casă nouă – o maşină de spălat Arctic. Aproximativ 5.000 de persoane au participat la competiţie, adică întreaga bază de abonaţi a portalului, însă doar una singură a plecat acasă cu marele premiu. Norocoasă câştigătoare este doamna Marilena Soare, din satul Blidari, comună Cârligele, judeţul Vrancea.

 

Doamna Marilena Soare a fost atrasă de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, remarcând varietatea mare de oferte de locuinţe noi şi prezentările deosebite ale acestora. Mai jos puteţi vedea interviul video cu fericită câştigătoare a maşinii de spălat Arctic.

 

 

Extragerea pentru desemnarea câştigătorului concursului La newsletter te-ai abonat şi un Arctic ai câştigat (pe care o puteţi viziona aici) a fost făcută prin intermediul site-ului random.org. Deoarece primul câştigător nu a putut să-şi revendice premiul, acesta a revenit rezervei numărul 1, care a fost doamna Marilena Soare.

 

Concursurile marca DezvoltatorImobiliar.ro continuă!

 

Cum te-am obişnuit, vom continua seria concursurilor DezvoltatorImobiliar.ro. De această dată vom scoate la bătaie un robot de bucătărie Phillips. La fel ca la precedentul concurs, sunt înscrişi automat abonaţii la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro. Informaţii complete despre acest super premiu poţi vedea aici.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI