Si aspiratorul vertical Rowenta a fost castigat de...

13-02-2016 / Blog rezidential

Si aspiratorul vertical Rowenta a fost castigat de...Doamna Ana Roşioru este câştigătoarea concursului “Te abonezi la newsletter şi câştigi un aspirator vertical Rowenta”, organizat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Cel mai nou concurs marca DezvoltatorImobiliar.ro a oferit tuturor abonaţilor la newsletter şansa de a câştiga un premiu de casă nouă: un aspirator vertical Rowenta, iar doamna Ana Roşioru se va bucura de acest cadou. Aspiratorul a fost acordat doamnei Roșioru în urma unei trageri la sorți, care a fost organizată prin intermediul site-ului random.org.

Vezi în interviul video de mai jos cum anume a intrat câştigătoarea în contact cu portalul DezvoltatorImobiliar.ro şi ce anume i-a plăcut cel mai mult la acesta.

Rămâneţi în contact cu DezvoltatorImobiliar.ro pentru că vom reveni în scurt timp cu un nou premiu, pe care oricine dintre voi îl poate câştiga!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.