TIOR

Si ansamblurile rezidentiale de lux din Bucuresti se vand bine

Si ansamblurile rezidentiale de lux din Bucuresti se vand bineTot mai multe ansambluri rezidenţiale de lux din Bucureşti au vânzări excelente chiar dacă nu sunt finalizate încă. Este şi cazul complexului rezidenţial Center Living Apartments, din zona Pieţei Unirii.

 

Cu 2 luni înainte de finalizare, ansamblul rezidenţial de lux Center Living Apartments este vândut în proporţie de 33%, potrivit agenţiei imobiliare Coldwell Banker, cea care se ocupă de vânzările din proiectul rezidențial. Apartamentele de 2 camere din acest complex rezidenţial au preţuri de la 71.980 euro (plus TVA), iar cele de 3 camere au preţuri de la 106.800 euro (plus TVA). Suprafeţele utile ale locuinţelor încep de la 56 mp pentru locuinţele de 2 camere şi de la 76 mp pentru locuinţele de 3 camere.

 

În ultimul an, ansamblurile rezidenţiale construite în zonele semicentrale şi centrale ale Capitalei au crescut considerabil din punct de vedere numeric, odată cu cererea din partea românilor pentru unităţi locative superioare.

 

Coldwell Banker România se ocupă de vânzările din mai multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, precum Cosmopolis, FeliCity, Onix Residence, Sun Residence Berceni şi MetroCity Academiei, pe care le puteţi găsi şi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, la secţiunea ansambluri rezidenţiale din Bucureşti.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI