TIOR

Seria de concursuri DezvoltatorImobiliar.ro continua

Seria de concursuri DezvoltatorImobiliar.ro continuaSeria de concursuri DezvoltatorImobiliar.ro continuă. Maşina de spălat Arctic, oferită de cel mai mare portal cu oferte rezidenţiale din România, este doar unul dintre premiile de care vă puteţi bucura.

 

Rămâneţi conectat la portalul DezvoltatorImobiliar.ro! Până la 1 noiembrie 2015 va puteţi abona la newsletterul DezvoltatorImobiliar.ro şi intraţi în cursa pentru un premiu de casă nouă – o maşină de spălat Arctic. După 1 noiembrie 2015, avem pregătite numeroase alte concursuri, cu premii pe care nu le puteţi refuză.

 

Abonarea la newsletterul DezvoltatorImobiliar.ro se face extrem de uşor, în câteva minute. Apoi, imediat ce aţi confirmat prin e-mail abonarea, sunteţi înscrişi direct în competiţia pentru câştigarea maşinii de spălat Arctic. Ca să aflaţi totul despre concursul DezvoltatorImobiliar.ro, accesaţi această pagină.

 

Nu uitaţi că pe DezvoltatorImobiliar.ro găsiţi cele mai multe oferte rezidenţiale din România. Aşa că, dacă va căutaţi o locuinţă nouă, aveţi toate şansele să descoperiţi exact ce va interesează pe DezvoltatorImobiliar.ro.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI