Se intampla in Dubai: cumperi un apartament si primesti gratis o masina!

30-01-2014 / Blog rezidential

Se intampla in Dubai: cumperi un apartament si primesti gratis o masina!Grupul imobiliar Damac Properties, din Dubai, îşi promovează primul proiect rezidenţial de apartamente noi într-un mod inedit: fiecare cumpărător al unei locuinţe primeşte gratuit o maşină pe măsura investiţiei!


Conform publicaţiei franceze lefigaro.fr, citată de Agerpress, cine cumpără un apartament nou în proiectul rezidenţial al grupului imobiliar Damac Properties primeşte un automobil gratuit, în funcţie de suma investită pentru achiziţionarea locuinţei. Spre exemplu, clienţii care aleg un apartament de lux, tip penthouse, care costă 1,5 milioane de dolari, se vor alege cu un model superb de Lambourghini Aventador! Această maşină poate atinge 100 de km/h în doar 3 secunde şi costă 365.000 de euro.


Pentru clienţii care nu-şi permit să cheltuie 1,5 milioane de dolari pe un apartament nou şi optează pentru locuinţe mai ieftine vor primi automobile mai “modeste”, precum BMW.


Iahturi şi insule de lux, alte bonusuri oferite de Damac Properties


Nebunia nu se opreşte aici. Clienţii care cumpără apartamente noi promovate de către grupul imobiliar Damac Properties sunt recompensaţi şi cu iahturi sau chiar insule de lux, în cele mai minunate regiuni ale lumii!


Strategia pare să funcţioneze excelent, rezultatele grupului imobiliar de când au implementat noua promoţie fiind mult îmbunătăţite.

 

Sursa foto: constructionweekonline.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.