TIOR

Se confirma dezvoltarile masive de ansambluri rezidentiale

Se confirma dezvoltarile masive de ansambluri rezidentialeSe confirmă dezvoltările masive de ansambluri rezidenţiale în Bucureşti. Conform informaţiilor din piaţa imobiliară, la ora actuală în capitală şi în judeţul Ilfov sunt în construcţie aproximativ 10.000 case şi apartamente, în ansambluri rezidenţiale.

 

Numărul de locuinţe noi din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi Ilfov este în creştere constanţa în ultimii ani. În zonele de vest şi de sud ale capitalei sunt în construcţie cele mai multe case şi apartamente noi, însă şi în centru, nord şi est se lucrează eficient şi cu spor. Cele mai multe din cele aproximativ 10.000 de locuinţe în construcţie vor fi gata în prima jumătate din anul 2016.

 

Atât proiectele mici, de unul sau două blocuri de apartamente, cât şi ansamblurile rezidenţiale de mari dimensiuni sunt foarte atractive pentru dezvoltatorii imobiliari. Condiţiile sunt prielnice pentru aceştia, datorită reducerii preţurilor terenurilor. De asemenea, şi cumpărătorii au acces la credite accesibile pentru achiziţia locuinţelor.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI