Se cauta finantare pentru un ansamblu rezidential din Bucuresti

14-07-2013 / Blog rezidential

Se cauta finantare pentru un ansamblu rezidential din BucurestiÎn anul 2010, grupul de firme Eka Development avea în plan să construiască un ansamblu rezidențial în București, însă totul a rămas la stadiul de proiect. La trei ani distanță, proprietarul Eka Development anunță că se află în căutare de finanțare pentru complex.

 

Deși, potrivit declarațiilor lui Emil Pop, proprietar Eka Development, grupul de firme a găsit un investitor, acesta este rezervat, având în vedere, situația financiară din România. De asemenea, Eka Development se află în discuții și cu un fond de investiții străin, care ar putea finanța ansamblul rezidențial din București.

 

Complexul ar urma să fie construit pe un teren de 11.000 de mp, pe Șoseaua București-Ploiești, în vecinătatea Selgros Băneasa. În plan există ridicarea a trei blocuri, ce vor cuprinde, cumulat, peste 350 de apartamente noi. Investiția totală ar ajunge la 25 de milioane de euro, cu peste 35 de milioane mai puțin față de cât se estimase în anul 2010 pentru ansamblul rezidențial din București.

 

Prețurile apartamentelor noi din complexul celor de la Eka Development vor fi sensibil mai mici față de cele care erau estimate la începutul proiectului. Astfel, metrul pătrat va costa în jur de 800 de euro. În ceea ce privește suprafața locuințelor din ansamblul rezidențial din București, apartamentele noi de 2 camere se vor încadra între 60 si 70 de mp utili, iar cele de 3 camere între 80 si 90 de mp utili.

 

Emil Pop este optimist în legătură cu încheierea unui parteneriat care l-ar ajuta să ducă la bun sfârșit ansamblul rezidențial din București, estimând că până la sfârșitul lui 2013 să se asocieze cu un grup puternic.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.