TIOR

Se cauta cumparator pentru ansamblul rezidential Felicity

Se cauta cumparator pentru ansamblul rezidential FelicityAnsamblul rezidenţial din Băneasa, Felicity, va fi cel mai probabil vândut. Dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Center a avut rezultate mai puţin bune în ultimul trimestru al anului trecut, iar una dintre consecinţe poate fi cedarea complexului de apartamente din Nordul Bucureştiului.


Din cauza pierderilor de peste 30 de milioane de euro din România, din trimestrul al patrulea al anului trecut, compania Globe Trade Center ar putea să-şi "primenească" proprietăţile imobiliare din ţara noastră. Ansamblul rezidenţial Felicity, din Băneasa ar putea fi printre cele afectate. Potrivit surselor, dezvoltatorul imobiliar va ceda băncilor creditoare complexul de 324 de apartamente din zona de Nord a Bucureştiului.


Globe Trade Center a ieşit pe minus cu 19 milioane de euro, după ce a vândut cele 3 malluri pe care le avea în România (în Suceava, Piatra Neamţ şi Buzău), aşa că reprezentanţii companiei au ajuns la concluzia că trebuie să se concentreze pe piaţa de birouri din Bucureşti, pentru că portofoliul lor este format din majoritatea de astfel de proiecte.


Ansamblul rezidenţial Felicity se află lângă Pădurea Banesa. Complexul este alcătuit din 324 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere. Locatarii au acces la locuri de joacă, terenuri de baschet şi fotbal, minimarket şi farmacie.

 

Vrei să cumperi un apartament în Băneasa? Vezi oferta de apartamente din Băneasa. de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI