TIOR

Se apropie targul imobiliar al lunii aprilie, TNI!

Se apropie targul imobiliar al lunii aprilie, TNI!A mai rămas mai puţin de o lună până la TNI, cel mai important târg imobiliar din această perioadă. Ca la fiecare ediţie (începând cu luna aprilie 2013), DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal cu oferte de locuinţe noi din ansambluri rezidențiale din București și din țară, va fi prezent ca expozant.

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) este următorul eveniment important dedicat pieţei imobiliare din România. Târgul se va desfăşura între 15 şi 17 aprilie 2016, chiar în centrul Bucureştiului, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, locaţia obişnuită pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro va fi prezent, din calitatea de expozant şi vă va aştepta cu surprize şi, desigur, cu cea mai completă oferta de locuinţe noi din România. Berceni Rezidențial, Greenfield, Smart City Residence, Trend Residence, agenţia imobiliară The Concept, Cartierul Solar şi chiar cea mai mare bancă din România, BCR şi-au anunţat, de asemenea, prezenţa la Târgul Naţional Imobiliar.

DezvoltatorImobiliar.ro realizează studiul ImoResearch

Un punct de interes pentru fiecare ediţie a TNI este studiul imobiliar ImoResearch, realizat de către grupul de marketing şi cercetare de piaţă, ElQual, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro. Ultimele astfel de cercetări au relevat rezultate foarte interesante cu privire la evoluţia pieţei imobiliare, aşa că sunt toate motivele ca şi cel din luna aprilie să vă capteze interesul.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI