TIOR

S-au vandut cele 500 de apartamente noi din prima faza a ansamblului Confort Urban Residence Rahova!

S-au vandut cele 500 de apartamente noi din prima faza a ansamblului Confort Urban Residence Rahova!Dezvoltatorii ansamblului rezidenţial Confort Urban Residence Rahova au anunţat vânzarea în întregime a celor 500 de apartamente noi din prima fază a proiectului rezidenţial din Bucureşti, zona Rahova. Valoarea de până acum a investiţiilor din complex depăşeşte 22 de milioane de euro.

 

Dezvoltatorii ansamblului rezidenţial Confort Urban Residence Rahova au început construcţia complexului în februarie 2012. Până la sfârşitul anului trecut, aceştia au finalizat prima fază, ce cuprinde 500 de apartamente noi, toate fiind vândute. De asemenea, au fost construite şi 15 spaţii comerciale.

 

Media vânzărilor din complex este de 50 de apartamente noi/lună. Preţurile locuinţelor din ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence Rahova pornesc de la 670 de euro/mp, unele dintre cele mai mici din zona de sud. Un alt avantaj pentru apartamentele din Confort Urban este că se vând mobilate gratuit cu produse de la Mobexpert.

 

Responsabilă pentru promovarea şi vânzările din complexul rezidenţial din Rahova este agenţia imobiliară SudRezidențial.ro, cel mai important promoter imobiliar din zona de sud a Bucureştiului.

 

Referitor la excelentele rezultate pe care le-a avut proiectul rezidenţial Confort Urban, Cătălin Grigore, managerul general al agenţiei SudRezidential.ro, a declarat: “Proiectul Confort Urban a fost o mare provocare pentru noi, chiar un pariu pe care l-am făcut împotriva anumitor sceptici şi împotriva trendurilor din piaţă imobiliară. Confort Urban Residence este un model de succes pentru toată piaţa locuinţelor”.

 

Planuri ambiţioase de viitor pentru ansamblul rezidenţial Confort Urban Residence Rahova

 

Datorită succesului de care s-a bucurat ansamblul rezidenţial din cartierul bucureştean Rahova, s-a început, tot la sfârşitul anului 2013, construcţia celei de-a doua faze a complexului. De dată aceasta în plan este să se realizeze 20 de blocuri de locuinţe, ce vor cuprinde 1.020 de apartamente noi, dar şi 20 de spaţii comerciale, precum cafenea, şcoală primară, grădiniţă, after school şi SPA cu piscină exterioară. Faza a doua a ansamblului rezidenţial Confort Urban Residence Rahova va fi gata foarte repede, în luna mai 2014.

 

Cea de-a treia fază a proiectului rezidenţial din Rahova va presupune construcţia a 92 de vile individuale, care vor fi finalizate la sfârşitul lui 2014, după care dezvoltatorii mai doresc să construiască încă 10 blocuri, de 510 apartamente noi şi 20 de spaţii comerciale. În viitor, în ansamblu se vor construi şi alte facilităţi pentru locatari: supermarket, banca, farmacie şi salon de înfrumuseţare.

 

Toate cele menţionate mai sus se construiesc pe un teren de 10 hectare. 8.000 de mp vor fi alocaţi locurilor de joacă, parcurilor şi spaţiilor de relaxare.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Rahova!

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI