TIOR

Rusii continua sa investeasca in rezidentiale in Romania

Rusii continua sa investeasca in rezidentiale in RomaniaCompania RRG Capital, deţinută de către un om de afaceri din Rusia, va construi un nou ansamblu rezidenţial în Bucureşti, după succesul înregistrat cu complexul Linda Residence, din zona Pantelimon. Noul ansamblu rezidenţial va cuprinde 600 de apartamente noi, situate în zona Şoselei Străuleşti, unde grupul deţine două terenuri, de circa 21.000 de metri pătraţi.

 

Ruşii de la RRG Capital îşi continuă investiţiile în rezidenţiale din România. După ce au obţinut avizele pentru construcţia unui complex rezidenţial în zona Şoselei Străuleşti, aceştia intenţionează să ridice atât locuinţe (aproximativ 600 de unităţi), cât şi spaţii comerciale şi spaţii de birouri. Acum RRG Capital aşteaptă finanţare din partea băncilor pentru a putea începe construcţiile. Ei preconizează că primele lucrări ar putea începe anul viitor pe cele 2 terenuri, care se întind pe 21.000 de metri pătraţi, deoarece până când vor avea finanţări va mai dura o perioada.

 

RRG Capital a mai construit ansamblul rezidenţial Linda Residence, din zona Pantelimon, ale cărui oferte de blocuri noi le puteţi găsi şi pe site-ul www.dezvoltatorimobiliar.ro. Din cele 220 de apartamente noi construite, la vânzare mai sunt doar circa 30.

 

Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro scria, în urmă cu câteva luni, că RRG Capital are în plan să dezvolte și alte proiecte rezidențiale în zona Capitalei.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI