RPF Development incepe constructia unui ansamblu rezidential in Tineretului

13-10-2014 / Blog rezidential

RPF Development incepe constructia unui ansamblu rezidential in TineretuluiDezvoltatorul imobiliar RPF Development începe construcţia unui ansamblu rezidenţial în Tineretului, lângă parcul cu acelaşi nume. Complexul rezidenţial va purta numele de Tineretului Park Residence.

 

RPF Development, un dezvoltator imobiliar prezent pe piaţa din Bucureşti de ceva vreme, construieşte un ansamblu rezidenţial lângă Parcul Tineretului. Primul bloc de apartamente va găzdui 80 de locuinţe, care vor fi gata la jumătatea anului viitor. Proiectul presupune construcţia a încă 2 imobile noi, situate chiar la intrarea în parc.

 

„Trendul este clar ascendent în piaţa rezidenţială. Băncile au început să dea mai uşor credite şi să evalueze apartamentele în unele cazuri chiar mai sus decât preţurile solicitate de noi. În plus, proiectul din Tineretului ar fi funcţionat în orice condiţii de piaţă“, au declarat reprezentanţii RPF Development.

 

În zona Parcului Tineretului se mai construiesc şi alte proiecte rezidenţiale.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Tineretului.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.