TIOR

RPF Development a vandut peste 100 de apartamente in Vitan Residence 2

RPF Development a vandut peste 100 de apartamente in Vitan Residence 2La scurt timp de la finalizarea primei faze a proiectului Vitan Residence 2, RPF Development a vândut deja peste 100 de apartamente noi în acest ansamblul rezidențial din București.

 

Ansamblul rezidențial se află în zona centrală a Bucurestiului, aproape de Șoseaua Mihai Bravu. Distanța până la Mall Vitan este de doar câteva minute. Aici sunt disponibile garsoniere si apartamente noi cu 2 și 3 camere și penthouse-uri.

 

Prima faza a proiectului Vitan Residence 2 a presupus construirea a două blocuri, cu 158 de apartamente. 102 dintre acestea au fost deja tranzacționate. Potrivit declarațiilor managerilor RPF Development, în jur de 40% dintre locuințe au fost vândute prin Programul Prima Casă, iar restul cu ajutorul creditelor sau cu plata cash.

 

În ceea ce privește prețurile de vânzare ale apartamentelor noi din Vitan Residence 2, acestea se situează în jurul valorii de 1.300 de euro pe metru patrat, cu TVA inclus. Un imobil cu 2 camere în ansamblul rezidențial construit de către RPF Development costă, în general, între 65.000 și 80.000 de euro, în funcție de mărime. Garsonierele de 50 de mp se vând la prețuri în jur de 50.000 de euro.

 

În vitorul foarte apropiat, RPF Development va mai construi alte 240 de apartamente noi, aflate într-un al treilea bloc din ansamblul rezidențial Vitan Residence 2. În următoarea fază, 85 de imobile vor fi date spre vânzare, iar până la sfârșitul anului alte aproximativ 160 vor fi disponibile pentru clienți. Doar prima fază a proiectului a costat în jur de 17 milioane de euro.

 

RPF Development si Europa Capital (deținut de grupul Rockfeller) mai au două terenuri în București: în zona Tineretului și pe Vatra Luminoasă. Pe suprafața celui din urmă vor începe construcțiile pentru un alt ansamblu rezidențial, în luna septembrie a anului 2013.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Vitan!

 

Sursa foto: b365.ro

Elvila
TIOR

903.79 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI