TIOR

Romanii vor sa se mute in locuinte din ansambluri rezidentiale

Romanii vor sa se mute in locuinte din ansambluri rezidentialeCei mai mulţi români vor să cumpere locuinţe noi în ansambluri rezidenţiale. Aproape 60% din participanţii la studiul ElQual, realizat la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia mai 2015, preferă să locuiască în ansambluri rezidenţiale.

 

Numărul tot mai mare de ansambluri rezidenţiale din România i-a convins pe cei care caută să cumpere locuinţe. Blocurile vechi nu mai sunt atractive pentru români, datorită numeroaselor probleme pe care acestea le au. De aceea, 60% din participanţii la studiul ImoResearch ar vrea să cumpere apartamente şi case în ansambluri rezidenţiale. Doar 4% din respondenţi ar alege o locuinţă în blocuri vechi, iar pentru 37% din persoane contează mai puţin dacă imobilul este recent construit sau nu.

 

Comparativ cu studiul realizat în toamna anului trecut, putem remarca faptul că românii ar alege în număr mai mare un apartament sau o casă în ansambluri rezidenţiale. Doar 53% doreau o astfel de locuinţă, faţă de 59% acum.

 

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI