TIOR

Romanii s-au hotarat: vor sa cumpere apartamente noi, in ansambluri rezidentiale!

Romanii s-au hotarat:  vor sa cumpere apartamente noi, in ansambluri rezidentiale!Românii s-au hotărât: vor să cumpere apartamente noi, în ansambluri rezidenţiale! Aceasta este una dintre concluziile studiului grupului de marketing şi cercetare de piaţă, ElQual, la Târgul Naţional Imobiliar din mai 2014.

 

Aproape 2 din 3 respondenţi la studiul ElQual au afirmat că vor să locuiască în apartamente noi, din ansambluri rezidenţiale. Astfel, spre deosebire de târgul imobiliar din octombrie 2013, se pare că românii au o preferinţă clară spre un anumit tip de imobil. Creşterea celor care vor să se mute în apartamente noi este de 10% (de la 49% la 59%).

 

Adulţii cu vârste de peste 35 de ani rămân în continuare adepţii locuinţelor vechi, cei mai mulţi dintre respondenţii care au preferat casele şi apartamentele din afară ansamblurilor rezidenţiale făcând parte din această categorie de public. Pentru doar 37% dintre respondenţi contează prea puţin tipul de locuinţa: veche sau nouă.

 

Grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual a realizat, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, un studiu al pieţei imobiliare la Târgul Naţional Imobiliar din luna mai 2014. Rezultatele cercetării au fost comparate cu cele din perioada 4-6 octombrie 2013, la precedentul târg imobiliar de profil.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI