Romanii puncteaza la originalitate – au construit o garsoniera de 8 camere!

28-08-2014 / Blog rezidential

Romanii puncteaza la originalitate – au construit o garsoniera de 8 camere!Românii punctează la originalitate. Doi conaţionali de-ai noştri au proiectat o garsonieră de 39 de metri pătraţi, în care se află numai puţin de 8 camere distincte. Locuinţa este la vânzare în oraşul american New York, la preţul de aproape 1 milion de dolari.

 

Doi arhitecţi români au proiectat o garsonieră de 39 de metri pătraţi, în care se află 8 camere diferite. Locuinţa a fost şi scoasă la vânzare în New York, la preţul de 995.000 de dolari. Proiectul celor 2 români a fost intens mediatizat de către presă internaţională, fiind promovat inclusiv pe posturi celebre, precum CNN, ABC News sau în publicaţii ca New York Times şi Daily Mail UK.

 

Conceptul One size fits all a fost şi premiat cu 10.000 de dolari la concursul Life Edit, un prestigios concurs care promovează proiecte sustenabile.

 

De asemenea, garsonieră de 39 de metri pătraţi pe care au proiectat-o cei 2 români va deveni şi un prototip, în sensul în care mai multe blocuri de apartamente din S.U.A vor fi construite în acelaşi stil.

 

Ofertele de garsoniere noi, direct de la dezvoltator le gasesti AICI!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.