TIOR

Romanii cumpara tot mai multe apartamente noi in stadiul de proiect

Romanii cumpara tot mai multe apartamente noi in stadiul de proiectPiaţa rezidenţială din România are un succes foarte mare. Apartamentele noi din ansamburile rezidenţiale se vând ca pâinea caldă chiar în stadiul de proiect. Această situaţie este valabilă şi pentru proiectul MetroCity Academiei, din zona Academia Militară, Bucureşti.


93 din cele 110 locuinţe noi construite în prima fază a complexului rezidenţial MetroCity Academiei au fost deja vândute, cu 2 luni înainte că proiectul să fie finalizat. De asemenea, 10% din cele 125 de apartamente din faza a doua a complexului rezidenţial au fost deja vândute, potrivit agenţiei imobiliare Coldwell Banker, ce se ocupă de vânzarea ansamblului rezidenţial. Primul imobil al proiectului va fi livrat la sfârşitul anului 2015.


Preţurile apartamentelor din ansamblul rezidenţial MetroCity Academiei încep de la 62.490 de euro + TVA, pentru un studio cu o suprafaţă construită de 63 metri pătraţi. Apartamentele de 2 camere au preţuri de vânzare de la 76.797 de euro + TVA (74 mp construiţi), iar cele de 3 camere se vând de la 93.500 de euro + TVA (102 mp construiţi).


Ansamblul rezidenţial MetroCity se află în apropiere de viitoarea staţie de metrou Academia Militară.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI