TIOR

Rodica Sadima, castigatoarea espressorului Tchibo - VIDEO

Rodica Sadima, castigatoarea espressorului Tchibo - VIDEORodica Șadima este câştigătoarea espressorului Tchibo Cafissimo, oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Vezi mai jos ce ne-a spus doamna Șadima!

Câştigătoarea espressorului Tchibo Cafissimo este doamna Rodica Șadima. Aceasta ne-a trimis şi o scurtă filmare, în care a ţinut să-şi manifeste bucuria pentru premiul care va intra în posesia dumneai. Filmarea o puteţi vedea mai jos.

 

 

Despre regulile concursului DezvoltatorImobiliar.ro

Toţi abonaţii newsletter-ului DezvoltatorImobiliar.ro care s-au înscris până la data de 31 mai 2016 au fost incluşi în tragerea la sorţi care avea ca premiu un espressor Tchibo Cafissimo. Extragerea a fost făcută prin intermediul site-ului random.org.

Acesta este unul din lungul şir de concursuri organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. De-a lungul ultimelor luni, printre premiile acordate de către DezvoltatorImobiliar.ro sunt un televizor LG, o maşină de spălat Arctic sau un robot de bucătărie Philips.

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piaţa imobiliară din România prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezenţa şi la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi ştiri imobiliare prin interviuri şi prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalităţi de promovare pentru proiectele imobiliare. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obţinute te vor ajuta la alegerea casei mult dorite.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI