TIOR

Rockfeller Group construieste 2 noi ansambluri rezidentiale in Bucuresti

Rockfeller Group construieste 2 noi ansambluri rezidentiale in BucurestiAmericanii de la Rockfeller Group Internaţional au planuri de expansiune pe piaţa rezidenţială din Bucureşti. Dezvoltatorul imobiliar va construi 2 noi ansambluri rezidenţiale în Bucureşti: unul în zona Parcului Tineretului şi celălalt la Vatra Luminoasă.Rockfeller Group Internaţional, alături de Europa Capital (compania de la care au preluat pachetul majoritar de acţiuni) va începe anul acesta să construiască două noi ansambluri rezidenţiale în Bucureşti.

 

Primul proiect va fi dezvoltat în zona Parcului Tineretului şi va cuprinde 254 de apartamente noi, în 3 blocuri. Lucrările vor începe în luna februarie. Preţul locuinţelor din ansamblul rezidenţial din Tineretului vor fi de 1.200 euro/mp construit. Apartamentele vor fi foarte spaţioase, cele de 2 camere urmând să aibă o suprafaţă construită de 80-85 mp. În prima fază se vor construi 82 de apartamente noi. Investiţia totală în întregul proiect va fi de maximum 10 milioane de euro, bani care vor proveni din fonduri proprii.

 

Celălalt ansamblu rezidenţial pe care Rockfeller Group  intenţionează să-l construiască anul acesta în Bucureşti va fi în zona Vatra Luminoasă. Dezvoltatorul a anunţat că în plan sunt construirea a 252 de apartamente noi, însă pentru moment valoarea investiţiei este incertă. Rockfeller este în discuţii cu două bănci pentru contractarea unui credit. În funcţie de câţi bani vor putea primi se va stabili şi aportul propriu.

 

Rockfeller Group mai are în Bucureşti două terenuri: în Dristor şi în apropiere de Parcul Carol. Pe viitor, compania ar putea construi noi proiecte rezidenţiale aici.
Pe piaţa rezidenţială din România, americanii sunt cunoscuţi datorită ansamblului rezidenţial Vitan Residence 2, din apropiere de stația de metrou Mihai Bravu, din București.

 

Sursa foto: adevarul.ro

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI