TIOR

Risc asumat – romanii cumpara multe apartamente in stadiul de proiect

Risc asumat – romanii cumpara multe apartamente in stadiul de proiectRomânii îşi asumă riscuri precum în perioada de dinaintea crizei economice şi cumpără numeroase apartamente în stadiul de proiect. Cele mai multe astfel de vânzări sunt pentru locuinţele din zonele bune ale ţării, construite de către dezvoltatori cunoscuţi.

 

Una dintre tendinţele perioadei de boom imobiliar din 2006 – 2008 revine pe piaţa locală imobiliară. Chiar dacă acum cumpărătorii au alte criterii la achiziţia unei locuinţe, tot mai mulţi aleg să achiziţioneze un imobil încă din faza incipientă, când acesta există doar la nivel de planşetă – acest comportament fiind caracteristic în special proiectelor foarte bine localizate”, a spus reprezentantul agenţiei RE/MAX România, referitor la cea mai nouă tendinţă din piaţă.

 

Cuvintele sale sunt valabile, am completă noi, pentru majoritatea ansamblurilor rezidenţiale din ţară. Românii riscă şi fac antecontracte pentru locuinţe nefinalizate. Spre exemplu, în Bucureşti, construcţiile noi din Sudul şi Vestul oraşului sunt atractive pentru clienţi, care nu mai aşteaptă finalizarea proiectelor şi îşi rezervă apartamente cu câteva luni bune înainte.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI