TIOR

Rezultatele Casei de Insolventa Transilvania pe piata rezidentiala

Rezultatele Casei de Insolventa Transilvania pe piata rezidentialaProiectele rezidenţiale de care se ocupă Casa de Insolvenţă Transilvania au avut un real succes de la intrarea în insolvenţă, acestea sporindu-şi considerabil numărul de vânzări. Cel mai bine au mers lucrurile pentru ansamblul rezidenţial Alia Apartments, din Bucureşti.

 

După cum am scris deja, de la intrarea în insolvenţă, în complexul rezidenţial Alia Apartments s-au vândut 49 de locuinţe, care au generat un profit de 11,2 milioane de euro. Şi pe segmentul de închirieri rezultatele nu au întârziat să apară: 10 locuinţe şi-au găsit noi chiriaşi.

 

În proiectul Mao Life Residence, situat în Cluj şi administrat de Casa de Insolvenţă Transilvania, vânzările au crescut mult de la intrarea în insolvenţă, acum 8 luni. În această perioadă, s-au tranzacţionat 38 de apartamente, cu doar 6 mai puţine faţă de câte se vânduseră în 4 ani!

 

Casa de Insolvenţă Transilvania se ocupă şi de administrarea judiciară a proiectelor de birouri. Spre exemplu, în clădirea Swan Office & Technology Park Pipera, 4 noi companii şi-au stabilit sediul, de când CITR gestionează proiectul, astfel încât rata de ocupare se apropie de 40%.

 

Despre Casa de Insolvenţă Transilvania

 

De-a lungul timpului, Casă de Insolvenţă Transilvania s-a ocupat de peste 650 de firme insolvenţe, din diverse domenii, precum agricultură, imobiliare, transport, industria farmaceutică etc...

 

Sursa foto: capital.ro

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI