TIOR

Retrospectiva anului 2015 – DezvoltatorImobiliar.ro

Retrospectiva anului 2015 – DezvoltatorImobiliar.roAnul 2015 este aproape să se încheie şi dacă nu acum atunci când este cel mai bun moment pentru a face o scurtă retrospectivă cu cele mai importante repere pentru portalul DezvoltatorImobiliar.ro?

 

90 de ansambluri rezidenţiale din România şi peste 1.500 oferte de case şi apartamente noi

 

Cel mai mare portal imobiliar din România cu oferte exclusiv rezidenţiale, DezvoltatorImobiliar.ro, a ajuns la un număr record de proiecte promovate în anul 2015 – 90! Peste 1.500 de tipuri case şi apartamente noi puteţi găsi pe portal, din majoritatea zonelor din Bucureşti şi Ilfov, dar şi din Sibiu, Prahova, Bacău, Braşov şi Constanţa! Întreaga lista de complexuri rezidenţiale o puteţi găsi, desigur, pe pagina de ansambluri rezidenţiale.

 

Concursuri de casă nouă, doar pe DezvoltatorImobiliar.ro!

 

De-a lungul anului 2015 am acordat premii de casă nouă abonaţilor newsletter-ului DezvoltatorImobiliar.ro. Bogdan Oțetea a câştigat un televizor LG LED TV FULL HD, Marilena Soare a câştigat o maşină de spălat Arctic, iar Lukacs Edith a câştigat un robot de bucătărie Philips. Desigur, cum am promis, vom continua şi în 2016 seria concursurilor marca DezvoltatorImobiliar.ro, când vă vom aştepta cu noi şi noi surprize!

 

DezvoltatorImobiliar.ro, inovatorul prezentărilor video şi a tururilor virtuale imobiliare

 

În anul 2015 am continuat să revoluţionăm piaţa imobiliară din România, cu ajutorul tururilor virtuale pentru ansambluri rezidenţiale şi locuinţe, dar şi cu ajutorul prezentărilor video ale celor mai importante evenimente de profil din ţară! De asemenea, pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro puteţi găsi numeroase interviuri cu reprezentanţii proiectelor imobiliare din România.

 

Promovarea DezvoltatorImobiliar.ro acoperă tot mai multe judeţe din România

 

2015 a marcat şi extinderea promisă a promovării DezvoltatorImobiliar.ro în România. În afara zonei Bucureşti-Ilfov şi a Braşovului, anul acesta am acoperit şi alte judeţe, precum Sibiu, Prahova, Bacău şi Constanţa, iar pentru anul viitor vă promitem că vom continua expansiunea!

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI