TIOR

Reduceri de 10% din pretul apartamentelor pentru Shine Residence 2!

Apartamentele din blocul Shine Residence 2 s-au ieftinit cu 10%! Promoţia este valabilă pentru contractele semnate până la sfârşitul lunii martie. Shine Residence 2  este un imobil de locuinţe premium, aflat în zona centrală a Bucureştiului, în apropiere de Bulevardul Dacia şi de Piaţa Romană.

 

Reduceri de 10% din pretul apartamentelor pentru Shine Residence 2!

 

Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, dezvoltatorii Shine Residence 2 îţi oferă reduceri de 10% pentru locuinţele premium construite în blocul de pe strada Vasile Lascăr, din Bucureşti! Astfel, apartamentele noi, de 2 camere, sunt disponibile, până la sfârşitul lunii martie, la preţuri ce pornesc de la 76.080 de euro (reducere de 7.000 de euro), locuinţele de 3 camere sunt disponibile acum la preţuri ce încep de la 128.432 de euro (reducere de aproape 13.000 de euro), în timp ce apartamentele de 4 camere costă cu aproape 17.000 de euro mai puţin!

 

Blocul de apartamente noi Shine Residence 2 este situat în centrul Bucureştiului, la doar câteva minute de Piaţa Romană. Toate locuinţele au terase şi balcoane ce sunt placate cu piatră naturală, tâmplării ferestre din PVC (stejar), centrale proprii şi calorifere, uşi de intrare din metal şi sunt racordate la toate utilităţile.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI