TIOR

Record de case livrate in Nordul Bucurestiului in 2016!

Record de case livrate in Nordul Bucurestiului in 2016!Agenţia Coldwell Banker România anunţă că pentru anul 2016 sunt aşteptate peste 3.200 de case noi, care vor fi livrate în zona de Nord a Bucureştiului. Două treimi dintre livrările de case noi de vânzare vor fi destinate clasei medii a populaţiei.

Peste 3.200 de locuinţe noi vor fi disponibile pe piaţa rezidenţială din Nordul Bucureştiului până la finalul anului 2016, declară reprezentanţii agenţiei imobiliare Coldwell Banker România. Dintre acestea, cele mai multe (circa două treimi) vor fi construite pentru clasa medie a populaţiei şi vor fi amplasate cu precădere în Băneasa şi Aviaţiei, în timp ce restul locuinţelor vor fi de lux, iar zonele vizate sunt Barbu Văcărescu, Dorobanţi şi Herăstrău.

Per ansamblu, volumul de case şi apartamente noi care vor popula cartierele centrale, semicentrale şi de Nord până la finalul anului 2016 se va ridica la aproximativ 4.200 de unităţi. De asemenea, peste 1.800 de imobile vor fi livrate în anii următori, aşa că numărul locuinţelor noi aflate în construcţie în cele mai bune zone ale Capitalei depăşeşte 6.000!

Motivul invocat de către Coldwell Banker România care justifică interesul uriaş al dezvoltatorilor imobiliar pentru construcţia de case în Nordul sau centrul Bucureştiului are legătură cu cele peste 70.000 de persoane care lucrează în clădiri de birouri din oraş. Cu alte cuvinte, era de mult timp nevoie de o ofertă mult mai bogată de locuinţe noi din care bucureştenii cu locuri de muncă în Pipera, Dorobanţi sau Piaţa Victoriei să poată alege. În plus, sunt toate şansele ca acest segment de populaţie să se gândească, mai devreme decât mai târziu, la un upgrade imobiliar.

Chiar şi segmentul rezidenţial de lux este în creştere importantă faţă de anii anteriori. Potrivit Coldwell Banker, 1.000 de case şi apartamente noi pentru cei cu fonduri peste medie vor fi livrate în 2016.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI