Prosper Residence ofera apartamente noi si spatioase in cartierul Rahova

16-07-2013 / Blog rezidential

Prosper Residence ofera apartamente noi si spatioase in cartierul RahovaÎn Prosper Residence, din București, sunt disponibile apartamente noi și spațioase, de 2 si 3 camere, dar și garsoniere. Potrivit lui Florin Armășelu, manager vânzări Prosper, mai sunt la vânzare aproximativ jumătate din totalul celor 129 de apartamente noi care s-au construit.

 

Aflat în cartierul Rahova, la numai 10 minute de centrul Bucureștiului (Piața Unirii) și la cinci minute de mall-ul Liberty Center, Prosper Residence dispune de dotări de calitate pentru cele 129 de apartamente noi. Locuințele sunt finisate la cheie. Acestea au tâmplărie PVC cu 5 camere cu geam termopan, obiecte sanitare și termice Romstal, centrale proprii Ariston, uși metalice la intrare și uși de  interior celulare.

 

Imobilul Prosper Residence beneficiază de o curte spațioasă și de un loc de joacă pentru cei mici. De asemenea, este păzit în timpul nopții. Locatarii pot opta și pentru un loc de parcare, ce costă 3.000 de euro.

 

Prosper Residence se remarcă printr-o gamă variată de apartamente noi. Astfel, locuințele de 2 camere se încadrează între 37 de mp și 96 de mp, iar cele de 3 camere între 60 de mp și 115 mp. Pentru cele mai spațioase apartamente, se include și balconul în suprafața utilă. Oferta de garsoniere noi este și ea mare, suprafața acestora încadrându-se între 30 de mp și 56 de mp. Prețurile pe metru pătrat util încep de la 750 de euro.

 

Florin Armășelu, manager vânzări Prosper Residence, a declarat pentru DezvoltatorImobiliar.ro că marea majoritate a locuințelor de aici (peste 90%) au fost vândute prin programul Prima Casă. “Dacă nu au fonduri pentru Prima Casă, băncile își creează singure un astfel de program (cu rate și avans), ca să le ofere clienților soluții viabile pentru cumpărarea unei locuințe”, ne-a spus domnul Armășelu.

 

Astfel, publicul țintă pentru imobilul Prosper, din Rahova, este reprezentat de către persoanele tinere, care pot accesa un credit Prima Casă. Cu toate acestea, se acceptă și plata cash sau orice alt tip de credit bancar pentru cumpărarea de apartamente noi aici. Locuințele spațioase din Prosper reprezintă o soluție perfectă pentru cei care doresc să-și întemeieze o familie, dar nu numai.

 

Terenul pe care se află imobilul Prosper Residence a fost cumpărat în urmă cu 10 ani de către dezvoltatorul Prosper. În vara anului 2013, acesta a fost complet finisat și finalizat.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Ferentari!

 

Sursa foto: prosper-residence.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.