TIOR

Project Expo deschide sezonul targurilor imobiliare

Project Expo deschide sezonul targurilor imobiliarePrimul târg imobiliar al anului, Project Expo, deschide sezonul evenimentelor de profil din 2014. Vezi care sunt ofertele pregătite în ansamblurile rezidenţiale prezente la Project Expo.

 

Apartamente de vânzare în sudul Bucureştiului, de la 16.000 de euro

 

Cele mai ieftine apartamente de vânzare de la târgul imobiliar Project Expo sunt cele din sudul Bucureştiului. În această zonă, garsonierele pot fi cumpărate la preţuri începând cu 16.000 de euro, cum este cazul locuinţelor de o camera dintr-un ansamblu rezidenţial situat în apropiere de staţia de metrou Dimitrie Leonida.

 

La primul târg imobiliar al anului sunt disponibile şi locuinţe de vânzare complet sau parţial mobilate. Oferta, valabilă pentru complexul Royal Olteniţei, arată în felul următor: garsonierele de 31 mp, 23.000 de euro au bucătăriile mobilate, în vreme ce apartamentele de 2 camere se vând complet mobilate şi costă 41.500 de euro (suprafaţă utilă 50 de mp).


Număr impresionant de lansări la un târg imobiliar

 

În cadrul târgului Project Expo a fost anunţat un număr impresionant de lansări de ansambluri rezidenţiale. Cele mai multe complexuri de locuinţe noi care-şi fac apariţia pe piaţă sunt cele din sudul oraşului, precum Flora Residence, Joy Residence, Sole Residence, Nova Villas sau Iris Residence.

 

Un proiect rezidenţial foarte interesant este şi Trend Residence, construit de către cunoscutul dezvoltator Domus Stil. Complexul se află în sud-estul Bucureştiului şi propune clienţilor 300 de case noi şi 180 de apartamente, de o calitate foarte bună.


Amalia Rezident, New City Residence şi Pantelimon Residence – ofertele de complexuri din Estul Bucureştiului

 

Zona de Est a Capitalei este şi ea foarte bine reprezentată la Project Expo. Amalia Rezident (complex rezidenţial construit în apropiere de staţia de metrou 1 Decembrie 1918), New City Residence Fundeni şi Pantelimon Residence sunt 3 dintre proiectele rezidenţiale din estul Bucureștiului ale căror oferte de apartamente noi le puteţi găsi la evenimentul imobiliar desfăşurat între 21 şi 23 martie, la Sala Palatului.


Alte ansambluri rezidenţiale prezente la târgul Project Expo: Vitan Residence 2, Rădăcini Residence, Adora Urban Village, Militari Residence, Confort City, City Office Residence.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI