TIOR

Proiectul mixt rezidential-birouri, din Timpuri Noi, aproape de start

Proiectul mixt rezidential-birouri, din Timpuri Noi, aproape de startProiectul mixt rezidenţial-birouri din zona Timpuri Noi (Bucureşti) al grupului IKEA este aproape de start. Compania Vastint (parte a grupului suedez IKEA) a anunţat că a început procesul de selecţie a firmei care se va ocupa de construcţia celor 2 clădiri de birouri şi celor 2 blocuri de apartamente din Timpuri Noi.

 

Pe fosta platformă Timpuri Noi, din Capitală, IKEA are în plan să ridice un proiect mixt (rezidenţial şi birouri), în următoarea perioadă. Prin intermediul companiei Vastint, suedezii doresc să înceapă mai întâi lucrul la 2 clădiri de birouri, de câte 10 etaje, care vor avea 50.000 mp inchiriabili, iar ulterior să ridice şi 2 blocuri de apartamente în Timpuri Noi. Pentru moment, s-a început procesul de selecţie a firmei care se va ocupa de construcţia proiectului.

 

Divizia imobiliară a IKEA a cumpărat terenul de pe fosta Platforma Timpuri Noi de la SIF Muntenia şi de la 2 oameni de afaceri (Adrian Breazu şi Gheorghe Ionescu).

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI