TIOR

Proiect rezidential de 150 de case noi in Corbeanca

Proiect rezidential de 150 de case noi in CorbeancaLocalitatea Corbeanca, devine încet-încet locaţia perfectă pentru dezvoltatorii de case noi din nordul Bucureştiului. Cel mai nou proiect rezidenţial poartă numele de Flamingo Park şi se construieşte în apropiere de Paradisul Verde.

 

Corbeanca devine zona ideală pentru a construi ansambluri rezidenţiale de case noi din nordul Bucureştiului. Flamingo Park este cel mai nou complex care va fi inaugurat aici: “Proiectul nostru prevede 150 de case ecologice, ridicate pe un teren de 10 hectare, din care o treime este ocupat de spaţii verzi. Casele sunt concepute după modelul american. De altfel, master planning-ul a fost făcut de către compania ERSA, un nume important în Statele Unite” au declarat reprezentanţii dezvoltatorului American Projects Developer, cu ocazia lansării oficiale a ansamblului, de la hotelul Howard Johnson, din Bucureşti.

 

Preţurile caselor care vor fi executate la comandă pornesc de la 50.000 de euro (TVA inclus). Oferta este valabilă pentru primele 30 de locuinţe.

 

Dezvoltatorul American Projects Developer are experienţă pe piaţa rezidenţială

 

American Projects Developer nu se află la prima experienţă pe piața rezidenţială din România. În urmă cu 6 ani, acesta a construit, tot în Corbeanca, ansamblurile Flamingo Gardens 1 şi Flamingo Gardens 2. Complexurile sunt alcătuite din 28 de vile, peste 80% dintre acestea fiind locuite.

Pentru mai multe informaţii, vom reveni cu un interviu video în exclusivitate, cu domnul Daniel Iacoviță, Project Manager Flamingo Park.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI