TIOR

Proiect de inspiratie japoneza: apartamente in tren!

Proiect de inspiratie japoneza: apartamente in tren!Un japonez care este angajat la celebra companie Ferrari are un proiect foarte interesant: acesta a propus amenajarea unor apartamente în trenurile nipone care circulă pe trasee foarte lungi.

 

În urmă cu peste 30 de ani, căile ferate din Japonia au fost privatizate. Încă de atunci, foarte multe companii şi-au manifestat interesul de a propune proiecte cât mai inovative pentru trenurile nipone. Una dintre cele mai interesante oferte îi aparţine lui Ken Okyuyama, de la Ferrari.

 

Angajatul Ferrari s-a gândit la amenajarea unor penthouse-uri în trenurile japoneze. Totuşi, investiţia necesară pentru un astfel de proiect ajunge până la 50 de milioane de dolari. De fapt, vagoanele trenurilor sunt apartamente mobile, pe sine, care au avantajul de a oferi privelişti minunate.

 

Dacă lucrurile vor merge conform planurilor, primele locuinţe în trenurile japoneze vor fi pregătite până la toamna anului 2017 şi vor putea găzdui 40 de pasageri. Ca şi preţuri, acestea vor fi, cel mai probabil, foarte piperate pentru buzunarele oamenilor de rând. Pe viitor însă, putem speră că biletele să fie mult mai accesibile, însă până când vom avea şi în România asemenea planuri îndrăzneţe cu siguranţă că mai avem mult timp de aşteptat.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI