Proiect de casa construita in stanci – inventia grecilor

14-07-2015 / Blog rezidential

Proiect de casa construita in stanci – inventia grecilorO compania din Grecia lucrează la proiectul unei case care va fi construită în stânci, la Marea Egee. Preţul locuinţei se va încadra între 500.000 şi 1 milion euro.

 

Firma Open Platform for Architecture, din Grecia, vrea să construiască o casă, denumită Casă Brutale, care va fi dezvoltată în stâncile de la Marea Egee. Locuinţa va dispune de un dormitor, camera de oaspeţi, piscină, şemineu, scaune din beton şi masă. Costurile casei vor fi între 500.000 euro şi 1 milion euro.

 

Locuinţa specială trebuie neapărat să fie construită într-un tip aparte de stâncă, lucru ceea ce face procesul mai complicat. Arhitecţii de la Open Platform for Architecture au declarat că locuinţa poate fi dezvoltată şi în alte ţări, cu singură condiţie că stâncile necesare să fie prezente.

 

Momentul ales pentru construcţia inovativă este unul mai puţin bun, deoarece ştim cu toţii situaţia dificilă prin care trece Grecia.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.