TIOR

Proiect de 300 de apartamente si centru comercial, in Cluj

Proiect de 300 de apartamente si centru comercial, in ClujOmul de afaceri Vasile Puşcaş va construi un proiect de 300 de apartamente şi un centru comercial în oraşul Cluj-Napoca, pe terenul fostei fabrici Ursus, scrie zf.ro. Investiţia este de aproximativ 25 milioane de euro.

 

Proiectele imobiliare de mari dimensiuni se înmulţesc şi în afara Bucureştiului. Omul de afaceri Vasile Puşcaş este pregătit să investească 25 milioane de euro într-un ansamblu mixt (rezidenţial şi zonă comercială), pe terenul fostei fabrici Ursus din Cluj-Napoca. Fondurile vor proveni atât de la bănci, cât şi de la actionarii companiei lui Puşcaş, ce va realiza proiectul.

 

„Aşteptăm obţinerea autorizaţiei de construire şi vrem să începem construcţia imediat după ce vom avea hârtia de la primărie. Întreg proiectul va avea o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi, iar investiţia este estimată la 25 de milioane de euro”, au declarat reprezentanţii din partea dezvoltatorului.

 

Proiectul mixt se va construi pe o suprafaţă de teren de aproximativ 13.000 mp. În complex se vor ridica 3 blocuri de 300 de apartamente şi un centru comercial.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI