TIOR

Prognoza pentru Romania – mai multe locuinte in mediul rural

Prognoza pentru Romania – mai multe locuinte in mediul ruralAutorizaţiile de construcţii pentru locuinţe în mediul rural au fost foarte numeroase în ultimul an de zile în România, aşa că prognoza grupului PMR Polonia este optimistă din acest punct de vedere – casele şi apartamentele din afară oraşelor se vor înmulţi.

 

Ne aşteptăm că în 2015 numărul de autorizaţii de construcţii emise în zonele rurale să crească. Investiţiile în locuinţe în zonele rurale sunt susţinute de românii care muncesc în străinătate, în ţările UE”, se arată într-un raport al PMR Polonia.

 

Suprafaţă medie pe cap de locuitor în România este de circa 28 mp, cu puţin sub valoarea medie din Europa, care depăşeşte 30 mp. Stocul locuibil din ţară noastră este de 228,5 milioane mp, cu 24 milioane mp mai mare decât înainte de anul 1994. Cu alte cuvinte, volumul de locuinţe noi construite în ultimii 20 de ani este mult mai redus că intervalele precedente.

 

Pe termen scurt însă, dezvoltatorii imobiliari vor livra un număr impresionant de locuinţe, datorită creşterii economiei româneşti şi a condiţiilor de creditare foarte bune.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI