TIOR

Prinde ultima casa la promotie in ansamblul Pallady Villas!

Prinde ultima casa la promotie in ansamblul Pallady Villas!Prinde ultima casă aflată la promoție în ansamblul rezidențial Pallady Villas, din cartierul bucureştean Titan!

Vrei să-ţi cumperi o casă nouă în Bucureşti şi încă nu ai găsit ceea ce ţi se potriveşte? Portalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi prezintă numeroase oferte de case noi de vânzare, printre care și în ansamblul rezidenţial Pallady Villas, din cartierul Titan.

Complexul rezidențial se anunță deja unul de mare succes. În numai 5 zile de la startul promovării locuințelor, încarcate de vizionari și impresii pozitive, a fost rezervată deja și prima casă!

În momentul de față mai este o singură locuință ce beneficiază de discount-ul promoțional de 3.000 euro. Oferta este valabilă pentru oricare dintre cele 15 case ramase disponibile.

5 motive pentru care să alegi o casă în ansamblul rezidențial Pallady Villas:

- amplasarea foarte bună faţă de mijloacele de transport în comun

- zona liniştită de case, fără blocuri

- facilităţile oferite de ansamblu (utilităţi, inclusiv canalizare de la furnizori direcţi, acces securizat)

- dotările interioare pentru un confort termic superior (sistem încălzire prin pardoseală + centrală termică în condensație, geamuri tripan, închideri realizate din cărămidă tip Porotherm + termosistem 10 cm grosime)

- raportul excelent calitate-preţ

Despre ansamblul rezidenţial de case Pallady Villas

Ansamblul rezidențial Pallady Villas este un complex nou de case, construit în Sectorul 3 al Bucureștiului, în cartierul Titan.

Ansamblul rezidențial Pallady Villas este amplasat într-o zonă liniștită de case, aproape de stația de metrou 1 Decembrie 1918, dar și de mijloace de transport în comun RATB (tramvaie și autobuze).

Proiectul cuprinde 16 case înșiruite, distribuite pe 2 rânduri identice, în oglindă. Fiecare rând conţine 3 tipuri de case ( A, B, C, respectiv A’, B’, C’).

Fiecare casă va avea parterul şi etajul complet finisate şi acoperişul izolat. Pentru mai multe informații, poți intra pe pagina ansamblului rezidențial Pallady Villas, de pe DezvoltatorImobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI