TIOR

Prinde super oferta de pret pentru ultima casa Myra din Good Residence!

Prinde super oferta de pret pentru ultima casa Myra din Good Residence!Doar pe DezvoltatorImobiliar.ro găseşti o super oferta de preţ pentru cea mai mare casă din ansamblul Good Residence, aflat în Baloteşti! Conacul Myra, de 180 mp, este la vânzare la doar 120.000 euro (TVA inclus), redusă de la 149.900 euro!

 

Prinde super oferta portalului DezvoltatorImobiliar.ro! Conacul Myra, cea mai mare locuinţă din ansamblul rezidenţial de case Good Residence, beneficiază de un discount consistent, de 30.000 euro! Astfel, doar pe DezvoltatorImobiliar.ro casa costă 120.000 euro (TVA inclus), redusă de la 149.900 euro! Atenţie! La vânzare mai este disponibilă doar o singură locuință Myra!

 

Detaliile tehnice ale conacului Myra, din Good Residence

 

Casele Myra, din ansamblul rezidenţial Good Residence, au 4 camere, suprafeţe construite de 180 mp, teren de 670 mp şi oferă loc de parcare, inclus în preţul locuinţelor. Conacele se predau complet finisate şi beneficiază de tâmplării ferestre din PVC, uşi de intrare din PVC, izolaţii termice la exterior şi la interior, parchet, gresie, uşi interioare celulare, vopsea lavabilă şi faianţă.

 

Conacele Myra sunt poziţionate în cea mai verde zonă a oraşului Baloteşti, Dumbrăveni, în apropiere de vechii Codrii Vlăsiei şi de lacul Valea Vlăsiei. Ansamblul Good Residence beneficiaza de transport până în Băneasa, cu ajutorul retelei de transport publica.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI