TIOR

Prinde ofertele lunii februarie in ansamblul rezidential Evocasa Selecta!

Prinde ofertele lunii februarie in ansamblul rezidential Evocasa Selecta!Până la data de 28 februarie 2015, 5 tipuri de apartamente din ansamblul rezidenţial Evocasa Selecta beneficiază de oferte speciale: preţurile locuinţelor sunt mai mici cu până la 17.000 euro!

 

Vrei să cumperi o locuinţă nouă într-un ansamblu rezidenţial exclusivist din Bucureşti? Avem o veste bună pentru tine: dezvoltatorul imobiliar Adama a lansat în această perioadă o ofertă specială pentru 5 tipuri de apartamente din Evocasa Selecta, complexul sau rezidenţial premium din Capitală, situat în zona Piaţa Iancului, lângă Foișorul de Foc. Preţurile promoţionale din ofertă sunt însă valabile doar până la 28.02.2015.

 

Care sunt locuinţele la ofertă?

 

Cele 5 tipuri de locuinţe la ofertă din complexul rezidenţial Evocasa Selecta, din zona Piaţa Iancului (lângă Foișorul de Foc), sunt următoarele:

 

- apartamentele de 3 camere, Tip T2C – preţ promoţional 132.800 euro (+TVA); preţ de listă 148.834 euro (+TVA)

 

- apartamentele de 2 camere, Tip T2J – preţ promoţional 116.500 euro (+TVA); preţ de listă 133.529 euro (+TVA)

 

- apartamentele de 2 camere, Tip T2Lb – preţ promoţional 110.600 euro (+TVA); preţ de listă 124.329 euro (+TVA)

 

- apartamentele de 2 camere, Tip T2H – preţ promoţional 105.900 euro (+TVA); preţ de listă 119.026 euro (+TVA)

 

- apartamentele de 2 camere, Tip T1YC – preţ promoţional 84.300 euro (+TVA); preţ de listă 93.031 euro (+TVA)

 

Cateva cuvinte despre ansamblul rezidențial Evocasa Selecta

 

Clienţii Evocasa Selecta sunt investitorii locali şi străini, antreprenorii români, oamenii de afaceri de peste hotare şi cumpărătorii din pătura superioară (avocaţii, notarii sau arhitecţii), care au un statut şi un venit lunar ridicate.

 

Evocasa Selecta este un ansamblu rezidenţial ce se diferenţiază în peisajul clădirilor bucureştene prin arhitectura ce face trecerea cu succes de la vechi la nou. Design-ul faţadei este o combinaţie inedită între stilul istoric al zonei Foişorul de Foc şi formele arhitecturale actuale.

 

Proiectul este prevăzut cu 77 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere la cheie, cu finisaje de cea mai bună calitate şi dotări de la branduri renumite: uşi Pinum, tâmplărie din aluminiu Reynaers, parchet Berti, plăci ceramice Marazzi, obiecte sanitare Phillip Stark. Printre facilităţile de care se bucură locatarii Evocasa Selecta menționăm serviciile de pază 24 de ore din 24, locurile de parcare supraterane şi subterane de tip Klauss și suporturile pentru biciclete

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI