TIOR

Primul trimestru din 2014 a dus mai multe autorizatii pentru cladirile rezidentiale

Primul trimestru din 2014 a dus mai multe autorizatii pentru cladirile rezidentialeVeste bună pentru românii care vor să-şi cumpere un apartament sau o casă nou. Numărul de autorizaţii pentru clădiri rezidenţiale s-a majorat în primul trimestru din 2014, cu 1,4%. Acum, autorizaţiile pentru construcţiile rezidenţiale a ajuns la 6.967.

 

Românii care intenţionează să-şi cumpere o locuinţă nouă au motive de bucurie. Numărul de autorizaţii pentru clădirile rezidenţiale a crescut cu 1,4% în primul trimestru din 2014, faţă de aceeaşi perioadă de anul trecut.

 

Cele mai mari creşteri au fost în zona Bucureşti-Ilfov (+215 autorizaţii rezidenţiale), zona de Sud-Est (+86 de autorizaţii rezidenţiale) şi Nord-Vest (+41 autorizaţii rezidenţiale).

 

Scăderi ale numărului de autorizaţii pentru clădirile rezidenţiale au fost în regiunile Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia şi Centru.

 

În luna martie 2014 au fost eliberate 3.207 autorizaţii, mai multe cu 46,6% în comparaţie cu februarie şi cu 5,2% peste numărul din martie 2013. Mai multe autorizaţii acordate pentru clădirile rezidenţiale au avut loc în zona Bucureşti-Ilfov, Sud-Est, Vest şi Nord-Est.

 

Scăderi au fost observate în regiunile Sud-Muntenia, Centru, Sud-Vest Oltenia şi Nord-Est.

 

Aşadar, interesul investitorilor din România pe piaţa rezidenţială este în continuă creştere în Bucureşti-Ilfov, în zona de Est şi în vestul ţării.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI