Primul targ imobiliar al toamnei – Project Expo, la Sala Palatului

18-09-2014 / Blog rezidential

Primul targ imobiliar al toamnei – Project Expo, la Sala PalatuluiPrimul târg imobiliar al toamnei, Project Expo, îşi deschide porţile la Sala Palatului, în perioada 19-21 septembrie. Aceasta va fi cea de-a 28-a ediţie a evenimentului imobiliar.

 

A venit timpul primului târg imobiliar al toamnei. Potrivit site-ului Project Expo, în perioada 19-21 septembrie persoanele interesate să cumpere sau să închirieze o casă sau un apartament în București sau la periferia acestuia vor avea de unde să aleagă.

 

Cele mai ieftine oferte de vânzare apartamente din București promovate la Project Expo au preţuri de la 16.600 de euro, în timp ce casele se vând la preţuri care pornesc de la 50.000 de euro pe lună.

 

Pe segmentul de închirieri apartamente București, cele mai accesibile locuinţe promovate şi la Project Expo costă 100 de euro pe lună.

 

Vizitatorii vor putea veni la târgul Project Expo vineri şi sâmbătă (19 și 20 septembrie), între orele 10 şi 18 sau duminică (21 septembrie), între orele 10 şi 17.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.