TIOR

Primele apartamente vandute din ansamblul rezidential One Floreasca Lake

Primele apartamente vandute din ansamblul rezidential One Floreasca LakePrimele 4 apartamente din ansamblul rezidenţial One Floreasca Lake, de pe malul lacului Floreasca, au fost vândute. Valoarea acestora este de 1,36 milioane de euro. Complexul rezidenţial One Floreasca Lake este încă nefinalizat.

 

La jumătatea anului 2015 va fi finalizat cel de-al treilea bloc nou de apartamente din ansamblul rezidenţial One Floreasca Lake, din Bucureşti şi deja au fost vândute 4 locuinţe, la preţul total de 1,36 milioane de euro.

 

One Floreasca Lake este un complex rezidenţial situat pe malul lacului Floreasca şi se va întinde pe o suprafaţă de 15.000 de mp, unde se vor construi 66 de apartamente, în 3 blocuri noi de câte 4 etaje fiecare. Primele 2 blocuri au fost vândute în întregime (42 de apartamente), până în anul 2013, iar ultimul imobil, de 24 de apartamente va fi livrat la mijlocul anului viitor.

 

Agenţia imobiliară care se ocupă de vânzările din proiect este optimistă că lucrurile vor merge conform planurilor, iar blocul va fi ocupat foarte repede.

 

În afară de ansamblul rezidenţial One Floreasca Lake, dezvoltatorul imobiliar One United Properties construieşte un alt complex rezidenţial în Bucureşti: Madrigalului Residence. Acesta va avea 14 apartamente noi, cu vedere către lacul Băneasa. Termenul de finalizare este luna august a anului 2014. 8 dintre cele 14 locuinţe sunt deja preînchiriate.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI