TIOR

Primele 700 de apartamente din primul parc rezidential din Romania, finalizate

Primele 700 de apartamente din primul parc rezidential din Romania, finalizateAgenţia Sud Rezidenţial şi Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România anunţă că primele 700 de apartamente din primul parc rezidenţial din România, Metalurgiei Park Residence, au fost finalizate.


Conform unui comunicat de presă, din totalul de 700 de apartamente puse la vânzare în proiectul Metalurgiei Park Residence, un mega-ansamblu rezidential din Berceni, până la acest moment au fost vândute aproximativ 90%, lucru ce dovedeşte interesul deosebit din partea clienţilor, dar şi calitatea construcţiilor.


Începând cu anul 2016, mai mulţi dezvoltatori imobiliari din zona de Sud a Bucureştiului vor extinde proiectul, cu noi ansambluri rezidenţiale in Berceni. Printre aceştia sunt şi Galaxy Residence, Joy Residence, Kristal Residence, Arcadia Residence, Monaco Residence, Athos Residence, Modern Residence şi Corvaris Residence. De asemenea, dezvoltatorii complexurilor Brown Residence, Viva Residence sau Top House sunt deja în faze avansate cu lucrările în cadrul Metalurgiei Park Residence. În total sunt anunţate 5.000 de apartamente noi în Metalurgiei Park Residence.


Preţurile locuinţelor din proiectul amplasat la intersecţia străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui încep de la aproximativ 800 euro/mp util, TVA inclus. Locurile de parcare sunt la vânzare la preţul de 1.500 euro plus TVA.


Marile avantaje ale proiectului Metalurgiei Park Residence sunt şi apropierea de centrele comerciale Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo, de staţia de metrou Apărătorii Patriei, dar şi de numeroase mijloace de transport RATB, care fac legătura cu restul oraşului. De asemenea, zona în care proiectul este construit este foarte dezvoltată din punct de vedere rezidenţial, cu zeci de ansambluri ridicate în ultimii ani.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI