TIOR

Prima faza a ansamblului Vitan Residence 2, vanduta in intregime

Prima faza a ansamblului Vitan Residence 2, vanduta in intregimeEuropa Capital, deţinută de grupul american Rockfeller, a anunţat vânzarea primei faze de construcţie a ansamblului rezidenţial de la Mihai Bravu, Vitan Residence 2. Cele 150 de apartamente din prima etapă au fost vândute în 15 luni. În vara acestui an, Europa Capital va începe vânzarea celei de-a două etape a proiectului.

 

La începutul anului 2013, Europa Capital finaliza prima etapă a proiectului rezidenţial Vitan Residence 2, din apropierea staţiei de metrou Mihai Bravu, din Bucureşti. Au trecut 15 luni de atunci, iar cele 150 de apartamente construite au fost vândute. “A doua fază, care va avea 80 de apartamente, urmează să fie scoasă la vânzare în această vară, iar pentru a treia etapă, alte 150 de unităţi, lucrările de construcţie sunt programate să înceapă în trimestrul al treilea din 2014", au declarat reprezentanţii Europa Capital.

 

De asemenea, în perioada următoare compania Europa Capital ar putea începe alte 2 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti, alături de RPF Group. Unul va fi construit în zona Parcului Tineretului, iar celălalt la Vatra Luminoasă. Rockfeller Group mai deţine alte 2 terenuri în Bucureşti, în Dristor şi lângă Parcul Carol. Vom vedea care sunt planurile companiei pentru acestea.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Vitan!

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI