Preturile celor mai scumpe apartamente din Bucuresti

22-08-2015 / Blog rezidential

Preturile celor mai scumpe apartamente din BucurestiCel mai scump apartament de vânzare din Bucureşti costă 2,9 milioane euro. Locuinţa este un duplex de 400 mp, în zona Primăverii.

 

Un apartament tip duplex, cu o suprafaţă de 400 mp, situat în cartierul Primăverii, este cel mai scump imobil din Bucureşti. Locuinţa este amplasată într-un bloc construit în anul 2011, dispune de 2 locuri de parcare într-un garaj subteran, iar costul este de 2,9 milioane euro (fără TVA).

 

Duplexul ocupă ultimele 2 etaje ale blocului de 5 etaje. La primul etaj sunt amplasate biroul, 3 dormitoare, living-ul, bucătăria şi 2 băi, iar la celălalt etaj se află sala de fitness şi un foişor.

 

Alte locuinţe cu preţuri ridicate din Bucureşti sunt situate în zona Şoseaua Nordului, Aviatorilor şi Băneasa. Totuşi, următorul cel mai scump apartament din capitală, conform portalurilor imobiliare, are un preţ de vânzare de 1,8 milioane euro. Toate imobilele sunt construcţii noi, realizate după anii 2000.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.