TIOR

Preturi promotionale pentru casele din Pallady Villas

Preturi promotionale pentru casele din Pallady VillasProfită acum de prețurile promoționale pentru casele din ansamblul rezidențial Pallady Villas! Complexul rezidențial este construit în sectorul 3 al Bucureștiului, în cartierul Titan. Acesta se află într-o zonă liniștită de case, aproape de stația de metrou 1 Decembrie 1918, dar și de mijloace de transport în comun RATB.

Cei care aleg o casă în ansamblul rezidențial Pallady Villas vor beneficia de mai multe facilități, cum ar fi: grădinițe, școli, dar și centre comerciale precum Galeriile Titan, Auchan Titan sau Park Lake.
Proiectul cuprinde 16 case înșiruite, care sunt distribuite pe 2 rânduri identice, în oglindă. Fiecare rând conţine 3 tipuri de case : A, B, C și respectiv A’, B’, C’.

Dezvoltatorul anunță prețuri promoționale pentru casele aflate la roșu, după cum urmează:
- casele de tip A și A` sunt la prețul promoțional de 94.000 de EURO cu TVA inclus
- casele de tip B și B` sunt la prețul promoțional de 88.000 de EURO cu TVA inclus
- casele de tip C și C` sunt la prețul promoțional de 98.500 de EURO cu TVA inclus

De menționat este faptul că prețurile vor crește odată cu evoluția stadiului în care se află lucrările de construcție. De exemplu, casele de tip A și A situate la gri au un preț de 99.000 de EURO cu TVA inclus. În concluzie, este timpul să vă grăbiți pentru a prinde ofertele!

Mai multe detalii despre acest complex rezidențial găsiți pe pagina ansamblului Pallady Villas de pe portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI