TIOR

Pretul ramane in continuare cel mai important criteriu la alegerea unei locuinte

Pretul ramane in continuare cel mai important criteriu la alegerea unei locuintePreţul este în continuare printre cele mai importante criterii alese de români atunci când îşi cumpără o locuinţă. Studiul realizat la Târgul Naţional Imobiliar din mai 2014, de către grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro scoate la iveală şi faptul că discounturile şi bonusurile oferite de către dezvoltatori sunt căutate de către toate categoriile de persoane din România.

 

“Criteriile asociate preţului şi discounturile şi bonusurile oferite de dezvoltatori la achiziţia unui imobil sunt atributele căutate de toate categoriile socio-demografice (tineri / adulţi şi bărbaţi / femei). Acest lucru este de înţeles, în special asociat interesului achiziţiei unui spaţiu locativ mai bine compartimentat şi superior că dimensiune. Astfel, respondenţii caută acum, mai puternic decât în alte valuri, cea mai bună oferta pentru nevoile lor”, arată studiul ElQual.

 

De asemenea, reputaţia zonei în care se află casă sau apartamentul dorit contează foarte mult, mai ales pentru publicul feminin.

 

Grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual a realizat, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, un studiu al pieţei imobiliare la Târgul Naţional Imobiliar din luna mai 2014. Rezultatele cercetării au fost comparate cu cele din perioada 4-6 octombrie 2013, la precedentul târg imobiliar de profil.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI