Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – prima prezentare video de la tIMOn

04-11-2015 / Blog rezidential

Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – prima prezentare video de la tIMOnDezvoltatorImobiliar.ro, partener al târgului imobiliar tIMOn, vă oferă prima prezentare video a evenimentului imobiliar desfăşurat în luna octombrie 2015 şi care a reunit peste 250 de proiecte rezidenţiale, cu 20.000 de oferte de locuinţe.

 

Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă la toate marile evenimentele imobiliare importante din România (precum lansări de proiecte noi, conferinţe de presă pe teme imobiliare, târguri imobiliare etc...) şi vă ţine la curent cu toate noutăţile din piaţă. Interviuri şi prezentări video (filmări de la faţă locului), pentru toţi utilizatorii interesaţi de aceste domenii sunt lucruri pe care le facem constant, cu profesionalism şi pasiune. Începând cu anul 2014, portalul DezvoltatorImobiliar.ro este partener la cele mai mari târguri imobiliare din ţară – TNI şi tIMOn.

 

La târgul imobiliar tIMOn, care a avut loc în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, între 22 şi 25 octombrie 2015, DezvoltatorImobiliar.ro a realizat o prezentare video completă, în care puteţi vedea toţi partenerii evenimentului imobiliar (dezvoltatorii, agenţiile şi băncile care au fost la târgul tIMOn). De asemenea, în secţiunea de interviuri a portalului DezvoltatorImobiliar.ro puteţi vedea afla cele mai noi informaţii rezidenţiale, direct de la reprezentanţii proiectelor care au fost prezente la tIMOn.

 

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal imobiliar din ţara noastră care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari şi agenţiilor imobiliare. Aceştia au astfel posibilitatea să-şi prezinte proiectele, să vorbească despre tendinţele pieţei imobiliare şi, astfel, să-şi creeze o primă legătură, indirectă, cu potenţialii clienţi. Niciun alt site sau portal imobiliar din România nu mai oferă această facilitate.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.