TIOR

Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – primul tur virtual imobiliar

Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – primul tur virtual complet al unui targ imobiliarÎncepem cu acest articol să discutăm despre premierele aduse de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, cel dintâi şi singurul portal imobiliar care a introdus pe piaţa de profil prezentarea ansamblurilor rezidenţiale şi a locuinţelor cu ajutorul tururilor virtuale.

 

DezvoltatorImobiliar.ro, portalul cu cele mai multe oferte rezidenţiale din România (peste 1.000 de locuinţe, în peste 80 de ansambluri rezidenţiale) realizează încă din anul 2013 tururi virtuale complete ale locuințelor. Puteţi viziona aici un exemplu de tur virtual, care vă prezintă o imagine fidelă a evenimentului imobiliar TNI, desfăşurat în Bucureşti, în luna septembrie 2015, la Palatul Parlamentului.

 

Datorită profesionalismului şi exigenţelor foarte mari în ceea ce priveşte calitatea prezentărilor, portalul DezvoltatorImobiliar.ro a crescut rapid, devenind un punct de reper important în piaţa imobiliară. Turul virtual este noutatea absolută pe care portalul a adus-o pentru promovarea ansamblurilor rezidenţiale şi a locuinţelor din România.

 

Care sunt beneficiile tururilor virtuale la prezentarea locuinţelor şi ansamblurilor rezidenţiale?

 

Turul virtual este o unealtă excelentă prin care puteţi vedea un spaţiu şi cu care puteţi interacţiona, ca şi când aţi fi prezenţi acolo. De aceea, cu ajutorul tururilor virtuale, vizitatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro, au şansa să vizioneze online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Orice amănunt, de la tipul compartimentării, până la calitatea materialelor folosite la construcţie sunt în acest fel foarte uşor de observat.

 

În turul virtual se poate naviga tridimensional pentru a avea o viziune completă asupra apartamentului/casei sau a proiectului rezidenţial. În fiecare tur virtual se poate accesa planul (schiţa) locuinţei.

 

Calitatea tururilor virtuale realizate de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro este cea mai bună din întreaga piaţă de profil. Acest lucru se datorează materialelor premium, dar şi a grijii la detalii şi a respectului pentru fiecare client în parte, pentru care oferim aceste servicii.

 

Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieței imobiliare din România.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI